Tietosuojakäytäntö

Evästeiden käyttöä ja tietosuojakäytäntöä koskeva tiedote

FixFas OÜ (jatkossa nimellä FixFas) tekee kaikkensa suojatakseen ja kunnioittaakseen Sinun yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Tämä ilmoitus evästeistä ja tietosuojakäytännöstä (jatkossa nimellä ilmoitus) noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR – General Data Protection Regulation) ja määrittää toimintamme henkilötietojen (tietojen) keräämisessä ja käsittelyssä, kun henkilö käyttää verkkosivustoa www.fixfas.eu/fi tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Ole hyvä ja tutustu huolellisesti alempana esitettyyn tietoon, joka kuvaa sitä, miten ja miksi henkilötietojasi käsittelemme.

Se seikka, että käytät tätä verkkosivua (www.fixfas.eu/fi), vahvistaa, että hyväksyt evästeiden käytön ja henkilötietojen käsittelyn ehdot siten, kuin ne on tiedotteessamme kuvattu.

 

Henkilötietojen vastuullinen käsittelijä

Henkilötietojen vastuullinen käsittelijä on yritys Fixfas OÜ. Olemme rakennusmateriaalien myynnin parissa toimiva yritys. Postiosoitteemme on: Tähnase tee 2/1, Peetri küla, Rae vald, Viro. Kysymysten herätessä voit ottaa sähköpostitse yhteyttä osoitteella info@fixfas.eu.

Fixfas OÜ käsittelee niiden asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden tietoja, jotka ovat ilmaisseet halunsa käyttää palveluitamme tai ovat aiemmin käyttäneet palveluitamme. Tietyissä tapauksissa käsittelemme henkilötietoja, jotka ovat saatavissa julkisista lähteistä.

 

Mitä henkilötiedot ovat

Henkilötietoja ovat kaikenlaiset tiedot, joiden avulla Sinut voi suoraan tai epäsuorasti tunnistaa. Esimerkiksi tällaisia tietoja ovat Sinun nimesi, sähköpostiosoitteesi, tietokoneesi IP ja tiedot kotisivullamme käynneistä, sosiaalisen median kanavien ja palveluidemme käytöstä.

 

Henkilötietojen (tietojen) käsittelyn tavoitteet ja oikeudelliset perusteet

Fixfas-markkinointikanavista (ml. kotisivulta www.fixfas.eu) keräämme tietoja niiden käytöstä ja mahdollisten asiakkaiden kiinnostuksista. Siten osaamme paremmin ymmärtää asiakkaidemme todellisia kiinnostuksen kohteita, tarjota laadukkaampaa tietoa ja täydentää kotisivun toimivuutta. Tällaisessa tapauksessa käsittelyn oikeudellinen peruste on meidän oikeutettu kiinnostuksemme ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpeita ja tarjota parempaa palvelua. Fixfas käsittelee esimerkiksi tietoja uutiskirjeiden lukemisesta ja avaamisesta ja mainosten avaamisesta tarkoituksenaan tarjota asiakkaalle tämän suosimia tarjouksia ja suosimaa sisältöä.

Fixfas kerää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakkaan kyselyihin vastaaminen
  • Verkkosivun www.fixfas.eu/fi hallinnointi
  • Fixfas-palveluiden analysointi ja täydentäminen
  • Uusien palveluiden tarjoaminen asiakkaille
  • Fixfas-asiakaskannan luominen ja sen hallinnointi

 

Miten henkilötietosi sattuvat haltuumme?

Me keräämme Sinuun liittyviä tietoja kahdella tavalla.

Saamme henkilötietosi, ennen kaikkea yhteystietosi silloin, kun kirjoitat omat tietosi kotisivullamme olevaan yhteystietokaavakkeeseen tai otat meihin yhteyttä itse – kun kirjoitat yrityksemme yleisiin sähköpostiosoitteisiin ja työntekijöidemme sähköpostiosoitteisiin tai kun lähetät meille kirjeen postitse. Siinä tapauksessa otamme huomioon suostumuksesti käsitellä henkilötietojasi.

Tämän lisäksi käytämme automaattisia tietojenkeräysvälineitä, mukaan lukien evästeitä ja muita seurantavälineitä optimoidaksemme kotisivumme käyttäjäkokemuksen ja tarjotaksemme asiakkaille parempia palveluita.

Evästeet ja niiden kieltäminen 

Fixfas-verkkosivuston laadukkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi käytämme kotisivullamme evästeitä ja pixel tageja.

Evästeet (Cookies) ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka jäävät sivustolla kävijän tietokoneeseen. Evästeet eivät ole vahingollisia eivätkä sisällä haittaohjelmia, vaan mahdollistavat sellaisten käyttäjän suosimien valintojen muistamisen, kuten kirjasinkoko, käyttökieli, laitetiedot, vierailutilasto yms. Kaikki tunnetuimma selaimet (Google Chrome, Mozilla, Internet Explorer ja Safari) hyväksyvät evästeet oletusarvoisesti. Jokainen kävijä voi muuttaa turvallisuussäätöjään itse ja estää evästeiden hyväksymisen tai kokonaan kieltää ne.

Pixel tagit on pieniä verkkosivuston koodikatkelmia, jotka mahdollistavat verkkosivuston sijoittaa ja lukea evästeitä. Ne käynnistyvät, kun käyttäjä avaa verkkosivuston tai sähköpostikirjeen, jonka jälkeen ladataan kolmansien henkilöiden evästeitä tai rekisteröidään, että käyttäjä on avannut sähköpostikirjeen.

 

FixFas käyttää verkkosivullaan seuraavia evästeitä:

  • Analyyttisia evästeitä keräämään tietoa verkkosivuston käytöstä ja kehittämismahdollisuuksista (Google Analytics). Nämä evästeet eivät kerää tietoa verkkosivuston käyttäjän suoraan tunnistamiseen.
  • Mainosevästeet, jotka auttavat tarjoamaan käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin suunnattuja mainoksia (esimerkiksi Facebook Pixels).Fixfas-mainoksen kieltämiseksi voit muuttaa asetuksia Facebookin asetuksista.
  • Kolmansien osapuolten evästeet (esimerkiksi Google Maps, YouTube ym.).

Käyttäjällä on oikeus kieltäytyä evästeiden tallentamisesta tietokoneeseensa. Tällaisen toiveen yhteydessä käyttäjän tulee muuttaa verkkoselaimensa asetuksia.

Ohjeet yleisimmin käytettyjen verkkoselainten säätämiseen:

Evästeiden vastaanoton kieltäessään käyttäjän tulee ottaa huomioon se, että kaikki verkkosivuston toiminnot eivät välttämättä ole enää käytössä ja voivat kuvata sisältöä väärin.

 

Fixfasin käsittelemät tiedot:

  • Sähköpostikirjeet – mukaan lukien sähköpostikirjeiden avaamiseen liittyvät tiedot
  • Yhteystiedot – nimi, sähköpostiosoite
  • Käyttäjän verkkoselaimesta saadut tiedot – automaattisesti kerättävät tiedot (selaimen laji, laitteen tyyppi, käyttökieli, mistä käyttäjä saapui, millaisia sisältösivuja tutki, IP-osoite ja muut verkkosivustolla liikkumista koskevat tiedot)
  • Fixfasin kanssa yhteistyön ja sopimuksen noudattamisen aikana kerättävät ja aiheutuvat tiedot – Fixfasin asiakkaiden mieltymykset, palaute palveluista ja tuotteista.
  • Muut tiedot – Tiedot, jotka olet tehnyt julkisiksi kolmansien osapuolten kautta (esimerkiksi LinkedIn, Facebook, Instagram, Google Plus ym.).

Kirjeesi, joka sisältää henkilötietoja, lähetämme edelleen asiaan liittyville henkilöille kirjeesi sisällöstä riippuen. Käsittelemme henkilötietojasi (tietojasi) Virossa, jossa sijaitsevat palvelimemme, joiden IT-palveluita käytämme.

Fixfas OÜ ei käsittele vastuullisena käsittelijänä erityisiä henkilötietoryhmiä.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Fixfas OÜ:n keräämiä tietoja käytetään vain paremman kommunikoinnin ja tuotteen tai palvelun tarjoamistarkoituksessa. Me emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi seuraavissa tapauksissa:

 

  • Velkojen perintä – maksuhäiriörekisterit
  • Valtiolliset seurantaviranomaiset ja poliisi
  • Julkinen palaute asiakkaan suostumuksesta
  • Kolmas osapuoli tarjoaa meille palvelua, joka on tarpeen yrityksemme päivittäisessä toiminnassa, esimerkiksi IT-palvelu.
  • Kolmas osapuoli on osallinen tai aliurakoitsija rakennusprojektissa, jonka osallinen on myös se yritys, jossa työskentelette.

 

Miten kauan Fixfas säilyttää henkilötietoja (tietoja) ja miten?

Fixfas säilyttää henkilötietoja (tietoja) niin kauan, kun asiakas ei vaadi henkilötietojensa poistamista tai kun niiden keräämisen tavoite on saavutettu. Säilytysaika riippuu myös tarpeesta vastata rekisteröidyn kyseleihin, ratkaista ongelmia ja täyttää laissa säädettyjä asiakirjojen säilytysvaatimuksia.

Kun emme enää tarvitse henkilötietoja ja lainsäädäntö ei vaadi niiden säilyttämistä, poistamme ne.

Jos herää pienikin kysymys, ole hyvä ja kirjoita osoitteeseen info@fixfas.eu

Suojaamme henkilötietojen luottamuksellisuutta ja koskemattomuutta ja takaamme tietohin pääsyn voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Olemme vahvistaneet kerättävien ja käsiteltävien henkilötietojen suojaksi kohtuulliset ja riittävät organisatoriset keinot ja tekniset ja fyysiset rajoitukset. Käytettävät keinot riippuvat henkilötietojen lajista ja niiden julkitulon mahdollisista seurauksista.

Asiakkaan ja verkkosivutolla kävijöiden henkilötietojen (tietojen) turvallinen säilyttäminen on Fixfasin turvallisuusalan prioriteetti.

 

Asiakkaan ja verkkovierailijan oikeudet:

  • Saada käsiteltävistä henkilötiedoista (tiedoista) tietoa
  • Päästä tutustumaan henkilötietoihinsa
  • Vaatia väärien, epätarkkojen tai puutteellisten henkilötietojen korjaamista, samoin korvata ja/tai täydentää henkilötietoja. Kävijä vastaa lisättyjen tai muutettujen tietojen oikeellisuudesta
  • Poistaa henkilötietonsa, jos niitä ei enää tarvita tai jos henkilötietojen käsittely on laitonta, pl. tilanteessa, jossa Fixfasilla on laillinen oikeus säilyttää kävijän tietoja
  • Vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai kieltämistä markkinointitarkoitukseen
  • Esittää valitus tietosuojaviranomaiselle (Andmekaitse Inspektsioon)

 

Jos et halua saada Fixfasin markkinointi-ilmoituksia, voit luopua niistä noudattamalla markkinointitiedotteen alaosassa olevia luopumisohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä suoraan osoitteella info@fixfas.eu.

 

Muut kohdat

Fixfas varaa itselleen oikeuden muuttaa yksipuolisesti tietosuojakäytäntöä ja evästeiden käyttöä. Eväste- ja tietosuojakäytännön uusin versio on tällä verkkosivustolla aina saatavilla.

Tähän tietoon sovelletaan Viron tasavallan lakeja.

Voimassa 1.3.2020 alkaen